Novetat 2018.

Nova fleixadora de bateria per plàstic PP/PET, model TA-250.

La fleixadora elèctrica TA-250 és lleugera, ergonòmica, robusta, fiable i dissenyada per aplicacions amb fleix de polipropilè (PP) i polièster (PET). Treballa amb amplades (12/16 mm) i gruixos (0,5/1,0 mm).

Gaudeix d’un renovat i modern panell de control digital de fàcil lectura i comprensió per programar el treball amb tot tipus de fleixos i modalitats de tensió, temps de soldadura i nivell de tensió. També reflexa el nivell de càrrega actual de la bateria.

Força de tensió regulable (10-250 kg) i soldadura per fricció. Inclou guies de fleix per regular les distintes amplades (12/16 mm).

Es subministra amb carregador de bateria, que permet una ràpida càrrega en 30 minuts i també amb una bateria d’última generació de liti-polímer de 14.8 V. i 3.2 mAh, sense efecte memòria i amb un led indicador de la càrrega restant.

Pes de la fleixadora: 3,9 kg (bateria inclosa)

admin

Maquinàries, eines i consumibles per a un perfecte embalatge industrial. Assegura la mercaderia i el seu posterior enviament,de forma òptima al menor cost.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/21/d341587890/htdocs/embalogistic/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Comments are closed